HEM OM CULTURA KULTURARKIVET MUSIK KONTAKT
         
 
Bakgrund och historik
Nationella värdegrunden
Kultur och sociala aktiviteter
Reminecensmetoden
Musik i vården
Om Ankie
Media
 

Inspiratör som skapar mervärde i vårdens vardag.

Hej! Det är jag, Ankie Lidberg, som driver Cultura Aktivitet & Inspiration. Jag bor i Piteå - i himlen på jorden - med mina Guldklimpar Ellen och Samuel. Som person är jag sportig, glad, utåtriktad och älskar möten med människor. Mina intressen består främst i att träna, vara i solen, lyssna på musik, fota, fynda på loppis, sitta vid en eld och umgås med vänner.

Hur fick jag idén att starta Cultura?
Trots arbetsglädje och bästa tänkbara arbetskamrater så hade jag under många år en längtan om att få använda mitt driv och mina erfarenheter på nya utmaningar. Frågan var bara på vilket sätt.

En lördagsnatt i november 2013, hämtade jag min dotter och hennes kompisar. Samtalet i bilen handlar om praktikplatser och olika jobb. Plötsligt hör jag min då 17-åriga dotter säga: "-När jag börjar jobba själv -då ska jag bli som du mamma. Då ska jag också göra skillnad!"

Detta blev startskottet till mitt företag Cultura Aktivitet & Inspiration. Med 30 års erfarenhet av undersköterskejobb i Piteå kommun -som idéspruta och projektledare -så gjorde jag som havet - jag VÅGADE!

Jag brinner för att skapa mervärde och mångfald med Kultur och festliga aktiviteter. Endorfinerna som frisätts gör att vi mår bra inifrån och känner mer lycka och tillfredställelse i våra liv.

 
         
         
  © 2017 Cultura Aktivitet & Inspiration   •   tel: 070-683 19 67   •   info@cultura-aktivitet.se